Ç’ofron Delta Chat-i

Delta Chat-i është një program modern për shkëmbim mesazhesh. Është si email me kostum të ri.
Vetëm se më i mirë, më i sigurt dhe i optimizuar për përdoruesit.

Fillojani menjëherë
Krejt sa ju duhet është një adresë email. Me të mund të lidheni me çfarëdo kontakti email.

Screenshot

Shfrytëzoni veçoritë dhe përparësitë e shumta:

Arsye dhe shtysa të tjera mund të gjenden te postimi Delta e bën më të mirë bisedimin në blog.