Si të na përkrahni

Delta Chat është me burim të hapur dhe falas. Mund të jepni ndihmesë në shumë mënyra që të shpihet më tej zhvillimi i tij!

Kanale

Nëse doni të bisedoni me ne ose me përdorues të tjerë, mund të:

Dhuroni

Zhvillimi i Delta Chat-it kushton para. Dhurimi juaj do të mbështesë drejtpërsëdrejti përmirësimet e ardhshme.

Na duhen pajisje për qëllime testimi. Keni ndonjë Android Smartphone ose iPhone që s’e përdorni më? Do të donim ta kishim!

Përkthim

Ndihmoni të përkthehet aplikacioni ose sajti i Delta Chat-it në gjuhët tuaj duke përdorur Transifex. Ose ndryshe, mund të shkarkoni këtë kartelë dhe të na dërgoni versionin e përkthyer.

Kërkojmë edhe persona që do të donin të mirëmbanin faqen tonë Transifex dhe lidhjet me përkthyesit.

Zhvillimi

Kërkojmë zhvillues burimi të hapur që janë të familjarizuar me C, Java, Android, iOS, Windows, Linux ose Mac. Përpunoni degëzimin tuaj të Delta Chat dërgoni një pull request.

E njëjta kërkesë vlen për për këtë faqe - s’ka rëndësi nëse përmirësimet tuaja janë të vockla apo të mëdha: Përpunojeni me lehtësi këtë faqe këtu dhe na dërgoni një pull request.

Rekomandim

Hëpërhë Delta Chat-i është ende në gjendje beta dhe është i përshtatshëm vetëm për adoptues të hershëm. Personat që e përdorin sot do të duhej të kishin parasysh që gjërat ndryshojnë. Me versionin 1.0 Delta Chat do të jetë gati për qarkullim dhe e rekomanduar për këdo.

Njoftime të Metash

Për të njoftuar të meta përdorni Ndjekësit e Çështjeve më poshtë.