❶ Instaloni Delta Chat-in

Android
Download options without automatic updates
iPhone/iPad
macOS
Homebrew manual install: brew install --cask deltachat
Download options without automatic updates
Windows
Winget install: winget install 9PJTXX7HN3PK
Download options without automatic updates
GNU/Linux
Flatpak manual install: flatpak install flathub chat.delta.desktop
Arch manual install: yay -S deltachat-desktop-git
Nix manual install: nix-env -f "<nixpkgs>" -iA deltachat-desktop
Snap manual install (community maintained): sudo snap install deltachat-desktop
Download options without automatic updates
Ubuntu Touch
See blog for details about this community driven effort
Kod Burim

❷ Merrni një Llogari

Me Delta Chat-in mund të përdorni çfarëdo (pothuajse) llogari email. Nëse ju duhet një e re, prekeni, ose skanoni këtë kod QR që të merrni një adresë email kuturu @nine.testrun.org:

❸ Jepni një Emër Përdoruesi dhe Takohuni me Shokët Tuaj

Tani mund të jepni një emër përdoruesi, të përzgjidhni një foto profili dhe të bisedoni me shokët. Rruga më e mirë është t’i takoni personalisht dhe t’i verifikoni duke skanuar kode QR.

!Një përdorues iOS-i që skanon një kod QR në telefonin e dikujt tjetër.](../assets/blog/2023-11-qr-scan.jpg)

Regjistra ndryshimesh

Versionet desktop s’kanë nevojë që Delta Chat të jetë i instaluar në një telefon.

Domosdoshmëri minimale: Android 4.1 Jelly Bean ose iOS 12, iPhone 5s ose iPad 5/Air/Mini 2 ose Windows 10, macOS 10.15 Catalina, Ubuntu 18.04, Fedora 29 ose Debian 10 ose sisteme të përputhshëm me ta.

Lidhje

Montime Paraparje

Montimet paraparje mund të vijnë me të meta të reja dhe s’duhen përdorur për punë të njëmendtë.